Kommer eventuellt att para Lanegotte´s Chocolate All Around "Axa" 2024.

* * *

Lanegotte´s Pralin "Bonnie" är parad 8 & 9 juli 2023. Hoppas på valpar i september.

* * *

Jag har genomgått uppfödarutbildningen och följer SKK´s grundregler.

Jag tycker det är viktigt att avelsdjuren är mentalt bra, HD-index över 100, skall se ut som en  lagotto (utställningsmeriter), men även att de får visa att de är "arbetsvilliga" och kan samarbeta.

Vid leveransen är valparna registrerade i SKK, veterinärbesiktigade (max 1 v innan leverans), vaccinerade, avmaskade och id-märkta med mikrochip. Ni får med mat för några dagar som valpen är van att äta här hemma, en filt som luktar flocken samt en pärm med diverse information och råd.

Har ni möjlighet och komma hit hjälper jag er med klippning, där ni även får råd så ni själv kan prova er fram. 

Jag lägger ner mycket tid på valparna medan de är kvar hemma för att förbereda de för "världen". Vi är ute när vädret tillåter. De tränas med halsband och koppelpromenader med flocken. Klorna klipps och pälsen putsas som träning. De får även prova åka bil etc. Jag värdesätter om jag får förmånan att kunna följa de genom livets resa när de flyttat till sina nya ägare.

Jag tycker det är viktigt att mina valpköpare HD-röntgar och ögonlyser sina hundar, mest för sin egen skull men även för att ge viktig information till mig som uppfödare. Som tack kommer jag nu att from 3:e kullen återbetala en del av köpesumman som bidrag när resultaten är officiella.

Är ni/du en aktiv familj/person som har tid för den arbetande ras som lagotton är. Hur tänker ni lösa dagtillsynen, hur kommer ni aktivera hunden. Har ni haft hund förut. Hur kom ni fram till rasen lagotto. Det är några av de frågor jag kommer ställa dig som är intresserad av en valp.

Vid intresse tag kontakt via mail eller telefon nedan. Jag lovar inte bort någon valp förrän vi har träffats. Det skall kännas rätt både från min och er synvinkel.